در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
دلیل ترافیک نداشتن مورچههای در حال حرکت چیست؟
روغن نارگیل و خواص و طرز تهیه آن درمنزل | طب ایرانی
طرز تهیه 3 نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی
درمان گلو درد با دارو و بدون دارو
بیوگرافی کامل “ژوزه مورینیو” به همراه تصاویر و قهرمانی های وی