فواید مصرف غذاهای دریایی
محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی
کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آایمر ، دمانس ، دیابت
کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان
جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان
بهبود مشکلات حافظه
به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند.
مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :
ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
گشنیز : 1 کیلوگرم
شنبلیله: 250 گرم
تمبر هندی : 200 گرم
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
سیر: 1 بوته
روغن :200 گرم
قلیه ماهی
با مزه ها
، ,بیماری ,دریایی ,قلیه ,نوع ,ماهی ,200 گرم ,کمک به ,غذاهای دریایی ,کیلوگرم شنبلیله ,1 کیلوگرممنبع
ونکوور
دلیل ترافیک نداشتن مورچههای در حال حرکت چیست؟
روغن نارگیل و خواص و طرز تهیه آن درمنزل | طب ایرانی
طرز تهیه 3 نوع غذای دریایی خوشمزه و مقوی
درمان گلو درد با دارو و بدون دارو
علت کدر شدن پوست چیست؟
بیوگرافی کامل “ژوزه مورینیو” به همراه تصاویر و قهرمانی های وی